Over mij

Ik ben Clarence Bijl, geboren op 01-08-1998. 

Van kinds af aan al helemaal gek van voetbal. Nergens naar toe zonder bal en altijd bezig met voetballen. De naam van mijn voetbalschool was dan ook snel verzonnen. Passie Voor Voetbal.

Toen ik 5 jaar was ben ik bij de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Maasdam gaan voetballen. Kort daarna is dat FC Binnenmaas geworden. Ik heb daar tot mijn 8ste gespeeld. Daar ben ik gescout door Feyenoord en vanaf toen ben ik bij Feyenoord in opleiding gegaan. Hier heb ik de gehele jeugdopleiding doorlopen en in dezelfde periode deel uit mogen maken en gespeeld bij de KNVB in Oranje onder 13, 14 en 15. Dat waren erg mooie ervaringen. Na de gehele jeugdopleiding van Feyenoord is helaas mijn droom niet uitgekomen om hier te blijven spelen. Na Feyenoord heb ik vervolgens een jaar bij FC Dordrecht gespeeld. Dit was een jaar vol met tegenslag, daarom heb ik toen de keuze gemaakt om bij ASWH te gaan voetballen. Daar maakte ik deel uit van de selectie van het eerste elftal wat op het hoogste amateurniveau van Nederland speelt. Hier heb ik in 2022 toch de keuze gemaakt om ASWH te verlaten en in te ruilen voor Sportclub Feyenoord, om hier bij te kunnen dragen om de club naar een hoger niveau te brengen en weer te mogen spelen in het mooie Feyenoord tenue. 

Naast de trainingen bij Feyenoord in de jeugd mocht ik van mijn ouders verder in mijzelf investeren door extra privé trainingen te volgen. Van deze trainingen heb ik ontzettend veel geleerd, deze waren echt van toegevoegde waarde op de huidige trainingen op de club. Mijn Passie Voor Voetbal en de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan van de trainingen, wil ik graag overbrengen op de huidige jonge generatie.

Met mijn enthousiasme wil ik veel jongens en meisjes aan het voetballen krijgen. We bewegen tegenwoordig veel te weinig en wat is er nu nog leuker dan gezellig met elkaar te voetballen? Dus laat je telefoon en tablet liggen en kom heerlijk trainen. Je zal zien wat een positieve energie dat zal geven en ik hoop dan ook snel kennis met je te maken.

E-mailen