Over mij

Ik ben Clarence Bijl, geboren op 01-08-1998. 

Van kinds af aan al helemaal gek van voetbal. Nergens naar toe zonder bal. Altijd bezig met voetballen. De naam van mijn voetbalschool was dan ook snel verzonnen. Passie Voor Voetbal.


Vanaf mijn 5e jaar ben ik bij de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Maasdam gaan voetballen. Kort daarna is dat FC Binnenmaas geworden. Ik heb daar tot mijn 8e jaar gespeeld. Daar ben ik gescout door Feyenoord en vanaf mijn 8e jaar ben ik bij Feyenoord in opleiding gegaan. Bij Feyenoord heb ik de gehele jeugdopleiding doorlopen. In die periode heb ik ook deel uit mogen maken en gespeeld bij de KNVB in Oranje onder 13, 14 en 15. Dat waren mooie ervaringen. Na Feyenoord heb ik een jaar bij FC Dordrecht gespeeld, 4 jaar bij ASWH en 2 jaar bij SC Feyenoord. 

Naast de trainingen bij Feyenoord mocht ik van mijn ouders verder in mijzelf investeren door extra privé trainingen te volgen. Van deze trainingen heb ik ontzettend veel geleerd. Die trainingen waren echt van toegevoegde waarde op de trainingen bij de club. Mijn Passie Voor Voetbal en de kennis van de trainingen die ik in al die jaren heb opgedaan, wil ik graag overbrengen op de huidige jonge generatie.

Ik hoop met mijn enthousiasme veel jongens en meisjes aan het voetballen te krijgen. We bewegen tegenwoordig veel te weinig. Wat is er nu nog leuker dan gezellig met elkaar te voetballen? Dus laat je telefoon en tablet liggen en kom heerlijk trainen. Je zal zien wat een positieve energie dat zal geven. Ik hoop dan ook snel kennis met je te maken.

E-mailen